Gaün'lü Öğrenciler Festivalle Coştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri Koçfest festivali etkinlikleri ile doyasıya eğlendi.

Sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaşan öğrenciler, festivaldeki animasyonlardan, basketbol, mini oto yarışı, bowling gibi oyunlar oynayarak stres attı.
Festivalle ilgili basın mensuplarına bir açıklama yapan Kurumsal Marka Müdürü Tunç Özcan, 2008 yılında bazı projeler başlattıklarını belirterek, "Bu projeler toplumun çeşitli kesimlerine hitap eden projelerdi. Koçfest'te üniversite gençlerine yönelik yapılan bir projedir" dedi.
Amaçlarının öğrencilerle biraz daha yakınlaşmak olduğunu ifade eden Özcan, "Festivalimiz başlangıçta iki bölümden oluşuyordu. Birincisi gündüz etkinlikleri ikincisi de akşamki etkinliklerdi. Ülkemizdeki Üniversitelerin bahar şenliklerine denk getirerek düzenleniyor. Akşamları da ünlü rock gruplarının yer aldığı konserler veriliyor. Bu aktivitelere biz birde spor etkinlikleri kattık. Bu şekilde festivaller daha da renklenmiş oldu" diye konuştu.
Festival çerçevesinde daha önce Trabzon da bulunduğunu ancak, Gaziantep' e geldiğinde çok değişik bir şehirle karşılaştığını ifade eden bir üniversite öğrencisi ise, "Gaziantep'in, özellikle yemeklerine diyecek bir şey bulamıyorum. Gerçekten çok eğlendik. Gaziantep Üniversite ve şehir olarak çok güzel bir yer. Arkadaşlarımızı eğlendirirsek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.