Akdeniz Belediyesi Personeli 'Dayanışma Yemeği'nde Buluştu

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Mersin'in bir mozaik ve Türkiye'nin adeta mini bir maketi olduğunu belirterek, "Eğer biz bu mozaiğe yanıt olabilirsek, toplumun kaynaşmasını sağlayabilirsek, Türkiye'ye örnek oluruz" dedi

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Mersin'in bir mozaik ve Türkiye'nin adeta mini bir maketi olduğunu belirterek, "Eğer biz bu mozaiğe yanıt olabilirsek, toplumun kaynaşmasını sağlayabilirsek, Türkiye'ye örnek oluruz" dedi.
Başkan Türk, göreve gelişinin birinci yılında başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, danışmanlar ve daire amirleri ile 'dayanışma yemeği'nde bir araya geldi. Hizmette 1 yılı geride bıraktıklarını belirten Türk, "Akdeniz'e katılan beldelerimiz ve yaşadığımız büyük sıkıntılara rağmen, sadece bir yıl içinde bu sıkıntıları giderdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Personelimizin uyumu bu başarıda önemli rol oynadı" diye konuştu.
Akdeniz'in, Mersin'in ta kendisi olduğunu söyleyen Türk, "Tüm problem, yoğunluğu ve zorluklarıyla bütün kentin yükünü taşıyan Akdeniz ilçemizdir. Bu ağır yüke rağmen 1 yıllık süremizi başarıyla geride bıraktık. Bu başarıdan sonra inanıyorum ki kalan 4 yılda da yatırım ve projelerimizle, mevcut borçları da hafifleterek Akdeniz bu sıkıntıların altından kalkacaktır" şeklinde konuştu.
Mersin'in, Türkiye'nin adeta küçük bir maketi olduğunu kaydeden Türk, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Mersin'de gerçekten de Trakyalısı, Karadenizlisi, Egelisi, İç Anadolulusu, Doğulusu, Güneydoğulusu hep birlikte yaşıyor. Bu bir mozaiktir ve eğer biz bu mozaiğe yanıt olabilirsek, toplumun kaynaşmasını sağlayabilirsek, Türkiye'ye örnek oluruz. Bu da hepimizin başarı ve özverisiyle sağlanacaktır."