Garanti Bankası'ndan Esnafa Düşük Faizli Kredi İmkanı

Garanti Bankası, Sivaslı esnaf ve sanatkara uygun faiz ve geri ödemeli kredi imkanı sağladı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile Garanti Bankası Sivas Şubeleri arasında kredi protokolü imzalandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde düzenlenen törene Garanti Bankası Sivas Şube Müdürleri Cem Salihoğlu, Murat Bacak ve Zülfikar Yavuz ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal katıldı. SESOB ile protokol anlaşması imzalayan Garanti Bankası, düşük faiz oranlarıyla esnafa daha ucuz kredi imkanı sunuyor.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, esnafın zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, Garanti Bankası'nın esnafın yanında yer almasından dolayı çok mutlu söyledi. Köksal, "Esnaf ve sanatkarımızın zor ve sıkıntılı döneminde düşük faizli kredilerle desteklenmesi çok anlamlıdır. Bu anlaşma ile üyelerinizin ihtiyaçları olan kredileri temin edebilmesi için önem taşımaktadır. Esnafımızın bütçesine uygun, düşük faizli, uygun vadeli bir kredi anlaşması yaptık. Esnafımızın sıkıntılı olduğu
bir dönemde yapılan bu kredi anlaşması esnafımıza büyük katkılar sağlayacaktır. Esnafımızı destekleyen banka yetkililerimize teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarımıza bu protokolümüz hayırlı olsun" dedi.
Garanti Bankası Şube Müdürleri adına konuşan Garanti Bankası İstasyon Şube Müdürü Cem Salihoğlu, Sivaslı esnaf ve sanatkara her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade ederek, ucuz kredi imkanlarıyla esnafın yanında yer almak istediklerini söyledi. Salihoğlu, banka olarak üç şube ve çağrı merkezi ile Sivas halkına hizmet verdiklerini belirterek, "Yapılan anlaşma boyunca Sivas esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri garanti bankasının 0.99'dan başlayan avantajlı faiz oranlarından
yararlanabilecek. Kullanılan kredilerin geri ödemesi 60 aya kadar vadede eşit taksitlerle yapılabilecek. Esnaflarımızın kredi talepleri aynı gün içerisinde sonuçlandırılarak karara bağlanacaktır. Ayrıca diğer banka işlemleri konusunda da destek sağlanacaktır" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Garanti Bankası Müdürleri Cem Salihoğlu, Murat Bacak ve Zülfikar Yavuz ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal arasında kredi protokolü imzalandı.