Ertuğrul Erdoğan: Yakalanılan farkın önemi yok

Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Ertuğrul Erdoğan, play-off ilk maçında kazanılan Bornova Belediyesi karşılaşmasında yakalanılan farkın önemli olmadığını

Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Ertuğrul Erdoğan, play-off ilk maçında kazanılan Bornova Belediyesi karşılaşmasında yakalanılan farkın önemli olmadığını söyledi.

Bornova Belediyesi'nin son 5 dakikada ABD'li oyuncularını kenara aldığını belirten Antrenör Ertuğrul Erdoğan, "Bu maçta yakaladığımız farkın önemi bulunmuyor. Sonuçta rakibimiz son bölümde yabancı oyuncularını kenara aldı. Çok derin kadroya sahip olmamasına karşın eldeki oyuncuları iyi kullanan bir takıma karşı oynadık. Bu sadece kazandığımız bir maç. Biz seriyi maç-maç değerlendiriyoruz. İnişli çıkışlı bir performans sergilememize rağmen bunu ilerleyen karşılaşmalarda geçeceğiz.'' dedi.

Normal sezonda Bornova Belediyesi karşısında mağlup olduklarını ancak play-off ilk maçında iyi mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen Erdoğan, "Rakibimizden daha iyi bir performans sergilememiz farkı getirdi." diye konuştu.