Denizlispor, Bank Asya'ya için yeniden yapılanıyor

Turkcell Süper Lig'den düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Denizlispor, Bank Asya için yeniden yapılanıyor.

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Yav

Turkcell Süper Lig'den düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Denizlispor, Bank Asya için yeniden yapılanıyor.

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Dalaman, yeni yapılanmayı yaklaşık iki hafta içinde tamamlayacaklarını söyledi. Denizlispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürüyor. Antrenmanda takımına çift kale maç yaptıran Teknik Direktör Hakan Kutlu, moralinin bozuk olduğu gerekçesiyle basın mensupların açıklama yapmadı.

Antrenmanı izleyerek takıma moral vermeye çalışan Yavuz Dalaman, ligden düştükleri için Denizlilerin ve yönetimin büyük bir şok içine girdiğini ifade etti.

Ankaragücü maçının sonuna kadar ligde kalma umudu taşıdığını belirten Dalaman, "Bizim ümidimizi kaybetmediğimiz noktada diğer takımlar da bizim birinci yarıda yaşadığımız boşluğu yaşarlar diye düşündük ve oldu. Ancak önüne geçemediğiniz olayların gelişimi oluyor. Bu sürede de düşüldü. Düşmek her şeyin sonu değil. Bu işe en fazla üzülenlerden birisi biziz." diye konuştu.

Ligden düşmesinin kesinleşmesi sonrası her şeyin bir anda değiştirilmesi ile ilgili yanlış bir kanaatin olduğunu vurgulayan Dalaman, Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun görevinin başında olduğunu ifade ederek, "Kamuoyunda şöyle bir beklenti var. Hemen ertesi gün hoca ne olacak, hangi futbolcular gidecek, kimler gelecek gibi çok seri şeyler isteniyor. Yönetim olarak bir toplantı yaptık. Bir hafta 10 gün içerisinde bundan sona da birkaç toplantı yapacağız. Kendi hesabımıza sezon başından itibaren tüm hataları, günahları, sevapları masaya yatırıp, 'Nerede ne hatalar yapıldı? neler yapılabilirdi?' diye durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu bir hafta 10 gün içerisinde gelecekle ilgili planların çok aceleye getirilmeden tekrar bir hataya mahal vermeyecek şekilde her türlü alternatif düşünülerek yönetimin bir çalışması var." şeklinde konuştu.

Dalaman, Bank Asya 1. Lig'e düştüklerini kaydederek, "Bu ligde nasıl bir kadro ile gidebilirsiniz? Onları da düşünüyoruz. Bu kadronun içerisine ne yapılabilir? Yönetim olarak neler yapılabilir bunların hesabı içindeyiz." ifadesini kullandı..

Dalaman, ligde son 3 maçta galibiyet elde ederek kulübün gelirini artırmayı amaçladıklarını kaydetti.