Busmek Kursiyerlerinden Diyaliz Hastalarına Resmli Destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (BUSMEK) resim branşında eğitim alan kursiyerler, eserlerini Ördekli Kültür Merkezi'nde sergiledi

Busmek Kursiyerlerinden Diyaliz Hastalarına Resmli Destek
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (BUSMEK) resim branşında eğitim alan kursiyerler, eserlerini Ördekli Kültür Merkezi'nde sergiledi. Kursiyerler, 9 tabloyu Diyaliz Hastaları Derneği'ne bağışladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile hazırlanan serginin kurdelasını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BEGEV'in kurucusu ve Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ve BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammet Soysal kesti. BUSMEK resim öğretmeni Berna Balamur'un eğitmenliğinde 3 grupta resim çalışmalarına devam eden 72 kursiyerin 70 adet tablosu sergide yer alıyor.
Dündar, sergideki eserleri çok beğendiğini ifade ederek, emeği geçenleri tebrik etti. BUSMEK kursiyerlerinden duygularını ve düşüncelerini resimlerinde yansıtan "Pazartesi" grubu, kendi hazırladıkları 9 tabloyu Bursa Diyaliz Hastaları Derneği'ne bağışladı. Bursa Diyaliz Hastaları Derneği Başkan Yardımcısı Filiz Erakkuş, BUSMEK kursiyerlerine teşekkür etti. Sergi, Ördekli Kültür Merkezi'nde 31 Nisan Cuma gününe kadar görülebilecek.