Beytüşşebap Kaymakamlığı'ndan Öğrencilere Müzik Aleti

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından öğrencilere 65 bin TL değerinde 350 adet müzik aleti alındı.

Beytüşşebap Kaymakamlığı'ndan Öğrencilere Müzik Aleti
Kaymakamlık tarafından SODES kapsamında 'Benim Müzik Dünyam Projesi' hayata geçirildi. Kaymakamlığın proje kapsamında Devlet Planlama Teşkilatı'na (DPT) başvurusu sonucu, proje kabul edilirken ilçedeki ilköğretim öğrencileri için 65 bin TL değerinde 350 adet müzik aleti alındı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda müzik odası hazırlanarak açılışı yapıldı.
Açılışa Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Paspancı, kamu kuruluş müdürleri ve öğretmenler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Karataşoğlu, "Öncelikle okul için verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Ardından dersane, kültür ve sanat hayatını geliştirmek için her ay bir tiyatro her bir ay müzik şöleni ve şimdi de verdiğimiz ve bizden önceki arkadaşlarımızın emeği de olan bu müzik atölyesinin açılışını yaparak tüm ilçeye vermiş olduğumuz sözü de tutmuş olduk.
İnşallah buradan çok değerli sesler çıkacak, ben inanıyorum. Çünkü çocuklarımız çok kabiliyetliler ve benim asıl istediğim Beytüşşebap'ta sadece öğretmen değil, kaymakam değil, doktor değil, sanatçı da çıksın. Sesini öyle duyursun dünyaya, Türkiye'ye ve böylece Beytüşşebap gerçeğini izah edebilsin" dedi.