Düzce Belediyespor Voleybol Takımı 3. Lige Yükseldi

Düzce Belediyesi Erkek Voleybol 3. lige yükseldi.

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı 3. Lige Yükseldi
Düzce Belediyesi Voleybol takımı final grubu son maçında rakibi Kenan Evren Lisesi Voleybol takımını 3 - 0 yenerek 3. lige çıkmayı başardı.
Bu sene ilk kez Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Düzce Belediyesi Voleybol takımı ilk turda 1. grupta mücadele etti ve grubunu ikinci sırada bitirerek adını final grubuna yazdırmayı başardı.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yapılan final grubu müsabakalarında Düzce Belediyesi Voleybol takımı ilk maçında Kırcasalih Maden voleybol takımını 3 - 1 yendikten sonra ikinci maçında rakibi İstanbul temsilcisi Kenan Evren Lisesi voleybol takımıyla 3. lige çıkmak için karşılaştı. Düzce Belediyesi voleybol takımı, birinci seti 25 - 22, ikinci seti 25 - 17 ve üçüncü seti 25 - 15 alarak sahadan 3 - 0 galip ayrıldı ve zorlu maratonu başarıyla tamamlayarak adını 3. lige yazdırmayı başardı.
Voleybolda Düzce'yi temsil edecek takımı Düzce Belediyesi önünde Belediye Başkanı İsmail Bayram karşıladı. Başkan Bayram, "Basketbolda üzüldük ve voleyboldaki bu gelişme hepimizi çok sevindirdi. Takımımız ilk kez mücadele etmesine rağmen zoru başardı ve 3. lige çıktı. Umarız orada da iyi mücadelesine devam eder ve Düzce'yi iyi şekilde temsil eder. Biz, voleybol takımına elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız" dedi.