Bursaspor'un Başarısı Alışveriş Merkezine Gerçek Timsah Getirtti

Turkcell Süper Ligi'nde Bursaspor'un şampiyonluğu kovalaması en çok taraftarlarını sevindiriyor

Turkcell Süper Ligi'nde Bursaspor'un şampiyonluğu kovalaması en çok taraftarlarını sevindiriyor. Bursasporlu taraftarlar birbirinden ilginç projelere imza atarken bir alışveriş merkezi yaptığı Bursaspor köşesine 1 metrelik timsah getirdi.
Bazı taraftarlar evlerini yeşil-beyaza boyarken, bazıları ise oturduğu sokağı Bursaspor bayraklarıyla donatıyor. Şampiyonluğa çok yaklaşan lig ikincisi Bursaspor'un bazı taraftarları ise otomobillerini bile takımlarının renklerine boyuyor. Kent merkezinde faliyet gösteren Meridyen Alışveriş Merkezi yöneticileri ise alışveriş merkezine yaptıkları Bursaspor köşesi ve akvaryum ile sergiledikleri timsahla dikkat çekiyor. Alışveriş merkezine gelen müşteriler ise balonlar ile süslü Bursaspor köşesinde
gördükleri timsahı ilgiyle takip ediyor.
Bursaspor'un başarısının ardından ne yapacaklarını düşündüklerini kaydeden İşletme Müdürü Levent Tolunay, "Aklımıza timsah getirmek geldi. Eğer şampiyon olursak yanımızda timsah ile gezmeyi düşünüyoruz. Düşündüğümüzden fazla bir ilgi var. Herkes timsah ile ilgili sorular soruyor. Bursaspor'un şampiyon olmasını çok istiyoruz" dedi.