Belediye Başkanı İle Görüşemeyen Simitçi Kendini Yaraladı

Aydın'da zabıtalar tarafından simitçi tezgahı kaldırılan kişi, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşemeyince cam parçası ile kendini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın Devlet Hastanesi önünde simitçi tezgahı bulunan Özkan Aslan, tezgahının zabıtalar tarafından kaldırılması üzerine, Aydın Belediyesi'ne gitti.
Burada belediyenin özel güvenlik ekipleri tarafından belediye alınmayan Aslan, belediye binası önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra belediyeden giriş yapan Özlem Çerçioğlu'nu görerek, onunla konuşma için yanına giden Aslan, Başkan Çerçioğlu'nun korumaları tarafından uzaklaştırıldı.
Bunun üzerine beraberindeki simit tezgahının camlarını kıran Aslan, cam parçası ile kolunu kesmeye başladı. Belediye'nin özel güvenlik ekipleri tarafından uzaklaştırılmak istenen Aslan, cam parçasıyla kendini öldürmekle tehdit etti.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri olay yerine gelerek, Aslan'ı ikna etmeye çalıştılar. Polislerin ve olay yerine gelen Aslan'ın akrabalarının uzun uğraşları sonucunda, Aslan ikna edildi.
Aydın Devlet Hastanesine kaldırılarak, koluna dikiş atılan Aslan, daha sonra götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Geçtiğimiz hafta da Aydın Belediyesince büfesi kaldırılan kişi, Belediye Özel Kalem Müdürü İbrahim Gürdal'ın odasında, önce özel kalem müdürünü tehdit etmiş, ardından da kendini bıçakla yaralamıştı.