Kocaelisporlu futbolcular, kalan iki maçta puan alıp rahatlamak istiyor

Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Soner Alp, lig bitimine iki maç kaldığını, bunları kazanarak üzerlerindeki kaosu atmak istediklerini söyledi.

Karşı

Kocaelisporlu futbolcular, kalan iki maçta puan alıp rahatlamak istiyor
  Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Soner Alp , lig bitimine iki maç kaldığını , bunları kazanarak üzerlerindeki kaosu atmak istediklerini söyledi .

Karşıyaka Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise , kazandıkları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı .

Bank Asya 1 . Lig 32 . haftada oynan karşılaşmada teknik direktöründen yoksun olan Kocaelispor , kendi evinde Karşıyaka ' yı ağırladı . 2-1 biten maçtan sonra açıklama yapan Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Soner Alp , " Arzu ettiğimiz galibiyeti ikinci yarıda kaybettiklerini ifade etti .

Alp , " Çok arzu ediyorduk kazanmayı . Kalan iki maçımız da da aynı düşüncedeyiz . İnşallah kazanmak için her şeyi yapacağız . Olmuyor , çok istiyoruz ama o galibiyeti yakalayamıyoruz . Ben bir Kocaelispor ' un eski sporcusu olarak antrenörü olarak çok üzgünüm . Diyecek bir şey bulamıyorum , hakikaten utanıyorum . Dileğim son iki hafta azından kalan iki maçı arkadaşların gayretiyle maçları kazanmak en azından üstümüzdeki kaosu atmak . " diye konuştu .

Karşıyaka Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise müsabakanın nasıl olacağını önceden tahmin ettiğini kaydetti .

Arıca , " Arkadaşlarımıza da bu benzeri maçları kendi tecrübelerime dayanarak , yaşadığım anıları anlattım . İlk yarı özellikle orta alan mücadelesinde geçen bir müsabaka oldu . Kocaeli bir şansını yakaladı onu da golle değerlendirdi . Ama ikinci yarı oyuncularımız oyunun kontrolünü ellerine alarak , iki gol atıp kazanmasını bildiler . Onları tebrik ediyorum bu bizim için çok önemliydi . " şeklinde konuştu .

Kocaelisporlu oyuncu Atahan Menekşe de bu takıma büyük umutlarla geldiğini belirterek , alınan yenilgilere inanmadığını ifade etti .

Her maça üç puan isteyerek çıktıklarını kaydeden Menekşe , şunları söyledi : " Yani kim ne derse bu durumda haklı . Ne kadar iyi topta oynasak kötü topta oynasak . Ama olmuyor bir şanssızlık kısmetsizlik . Kötü futbolda oynamıyoruz . Her maça isteyerek çıkıyoruz . Olmuyor . Yine örnek karşı yaka maçına çıktık . Çok iyi başladık . Golü de bulduk . İkinci yarıda şanssız bir gol yedik . Ve sonra demoralize oluyor takım . şimdi üç puan alamadığımız için bir sıkıntı var içimizde . Her maça hadi çıkıp üç puan alalım artık bir rahatlayalım , gülelim istiyoruz ama olmuyor . Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum . "

Karşıyakalı oyuncu Cem Karahan ise taraftarın desteğiyle Süper Lig ' e çıkacaklarına inandıklarını vurguladı .

Kocaeli ' ni çok genç bir ekiple oynadıkları için tebrik ettiğini kaydeden Karahan , oynanan maçın Play-off ' lara bir hazırlık maçı gibi gördüklerini ifade etti .

Karahan , konuşmasına şöyle devam etti : " Geçen hafta Rize maçında kolay bir maç olacağını söylemişti hocamız . Gerçekten de kolay oldu . Bu maçta da Kocaeli ' nin konumuna bakarsak . Çok zor bir maç olacağını söyledi . Cidden de öyle oldu . Ama bizim takım işte biz içerde dışarıda kendimize şu an engel görmüyoruz . Biz topumuzu oynarsak taraftarlarımızın da desteğiyle süper lige çıkacağımızdan çok eminiz . Tek rakibimiz var o da Karşıyaka . "