Türkiye Şampiyonu Öğrencilerden Vali Karaloğlu'na Ziyaret

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün Ankara'da düzenlediği Bölgelerarası 3 Bant Bilardo Turnuvası'nda ferdi ve takım halinde birinci olan öğrenciler Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti

Türkiye Şampiyonu Öğrencilerden Vali Karaloğlu'na Ziyaret
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün Ankara'da düzenlediği Bölgelerarası 3 Bant Bilardo Turnuvası'nda ferdi ve takım halinde birinci olan öğrenciler Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.
12-16 Nisan tarihleri arasında yapılan ve 12 bölgeden takım ve ferdi sporcuların katıldığı yarışma sonunda tüm rakiplerini mağlup eden Melikşah Öğrenci Yurdu Bilardo Takımı Türkiye Şampiyon oldu. Aynı zamanda centilmenlik ödülünü de alan Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne bağlı farklı fakültelerde okuyan öğrenciler, kazandıkları kupayı Vali Münir Karaloğlu'na getirdi. Kredi Yurtlar Van Bölge Müdürü Ramazan Yıldırım ve Melikşah Öğrenci Yurdu Müdürü Mustafa Zorer ile turnuvaya katılan öğrenci ve yöneticileri makamında kabul eden Karaloğlu, elde edilen başarılardan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamı dileğinde bulundu. Sıcak bir ortamda geçen kabul sonrası Vali Karaloğlu, şampiyon olan öğrenci ve idarecilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.