Ödül Rekortmeni Film 'Vavien' İzmir'de

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerinin kısa film deneyimi yaşamaları, ekip çalışmasının parçası olmaları, hayal etmenin, üretmenin, gururunu yaşamaları amacıyla her yıl düzenlenen geleneksel 1'den 5'e Kısa Film Yarışması 30 Nisan Cuma günü sonuçlanıyor

Ödül Rekortmeni Film 'Vavien' İzmir'de
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerinin kısa film deneyimi yaşamaları, ekip çalışmasının parçası olmaları, hayal etmenin, üretmenin, gururunu yaşamaları amacıyla her yıl düzenlenen geleneksel 1'den 5'e Kısa Film Yarışması 30 Nisan Cuma günü sonuçlanıyor.
4. kez düzenlenecek yarışmanın jürisinde öğrencilerin isteği doğrultusunda şu ana kadar aldığı 8 ödülle bu yıla damgasını vuran ödül rekortmeni film 'Vavien'in senaryosunu yazan ve başrol oyunculuğunu üstlenmenin yanında aynı zamanda her Stand-up gösterilerisiyle izdiham yaratan, Avrupa Yakası dizisinde Burhan Altıntop karakteriyle milyonları ekranlara bağlayan Engin Günaydın ve Türkiye'deki tek kardeş yönetmenler Taylan Biraderler olarak anılan Durul Taylan, Yağmur Taylan kısa film yarışması ödül törenine katılacaklar.
Yarışmada; geçtiğimiz yıllarda Türk sinemasına damgasını vuran Sinan Çetin, Uğur Yücel ve Ozan Güven gibi ünlü isimler jüri üyeliği yapmıştı.