Galatasaray Cafe Crown'da büyük sevinç yaşandı

Beko Basketbol Ligi'nde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ve puanın silinmesi yüzünden zor günler geçiren Galatasaray Cafe Crown'da ligde kalmanın sevinci

Galatasaray Cafe Crown'da büyük sevinç yaşandı
Beko Basketbol Ligi'nde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ve puanın silinmesi yüzünden zor günler geçiren Galatasaray Cafe Crown'da ligde kalmanın sevinci yaşanıyor.
Bornova Belediye maçının bitiminde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Galatasaray Cafe Crown antrenörü Cem Akdağ, oyuncular Evren Büker, Radoslav Rancik ve Can akın açıklamalarda bulundular.
Adnan Polat: Finali hedeflediğimiz sene kümede kaldık. Talihsiz bir sezon geçirdik ama oyuncularımız inanılmaz mücadele gösterdi. Hepsini kutluyorum ve teşekkür ediyorum.
Yiğit Şardan: Tarihi bir sene oldu. Bu bizim için ciddi bir onur mücadelesi oldu. Herkes ligden düşmemizi beklerken biz büyük bir başarı ortaya koyduk. Galatasaray şampiyonluklara oynaması gereken bir takım ve bunun için şimdiden çalışmaya başladık.
Cem Akdağ: İlk başladığımda ateşten gömlek giydiğimi biliyordum. Her geçen hafta o gömlek ısındı ve bu son hafta ya yanacaktık ya da alnımızın akıyla çıkacaktık. Bu gün bunu başardık. Çok uzun ve zor bir sezon geçirdik. Çok iyi mücadele ettik. Çok iyi ve kişilikli bir kadromuz var ve bu zor süreçten hep beraber çıktık. Şu anda Galatasaray yine şampiyonluklara oynayacak bir durumda ve bunu başardık. Aralık ayından bu yana inanılmaz bir sezon geçirdik ve şu anda tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorum.
Evren Büker: Çok zor bir maç oldu bizim açımızdan. Taraftarlarımız bu maçta bizi yalnız bırakmadılar. Ligde sonlara doğru ne kadar maç kazanırsak kazanalım alt sıralardan kurtulamadık. Durumumuz son haftaya kaldı. Bu maçta takım halinde çok güzel mücadele ettik. Yakınlarımız bizi televizyondan izledi ve eminim onları heyecanlandırdık. Bu heyecan da onlara hediye olsun. Play-off'a kalamadığımız için üzgünüz. Talihsiz bir süreç yaşadık. Bu süreçte taraftarımız, yönetimimiz ve başkanımız çok iyi destekledi bizi. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Önümüzdeki sene, Galatasaray daha iyi bir kadroyla şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır.
Can Akın: Gerçekten play-off'u hak ettiğimizi bu maçta gösterdik. Diğer takımların sonuçlarını beklemeden kazanarak ligde kalmak istiyorduk. Çok iyi bir oyunla galibiyeti aldık. Taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Radoslav Rancik: Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok uzun ve zor bir sezondu bizim için. Savaştık ve başardık. Bu süreçte taraftarlarımız da bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Play-off'a kalmak içi her şeyi yaptık. Çok iyi mücadele ettik ama olmadı. Yine de yaşananlara rağmen kümede kaldığımız için mutluyuz.
Maçtan Notlar :
Bornova Belediye'de Tomas Nagys oyundan diskalifiye edildi.
Radoslav Rancik ilk periyodu 14 sayı ile tamamladı.
Radoslav Rancik 18, Simas Jasaitis 13 sayı ile ilk yarıyı tamamladı.
Mike Wilkinson bitime 8.20 kala 21 sayı ile en skorer.