Kurtlar Vadisi Pusu Türkiye gündemini nasıl önceden bildi?

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, ülke gündemi nasıl bu kadar önceden tahmin ediyor..? Vadi senaristleri senaryo için devletten destek mi alıyor?

  Kurtlar Vadisi Pusu , gü ; ndemi sarsacak olaylara ç ; ok daha ö ; ncesinden yer vermeye devam ediyor . Dizinin 11 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 82 . bö ; lü ; mü ; nde , İskender ' in İnci ' ye okuduğu gazetenin manşeti olan &ldquo ; Kö ; stebek Amiral R . Z . mi?&rdquo ; haberi , bü ; tü ; n haber sitelerinin manşetinde&hellip ;

İnternet sitelerinde ' Kocam TSK ' daki kö ; stebek , Bakan ' la basılan Paşa ' nın eşi konuştu&rdquo ; manşetiyle yer alan haber , Kurtlar Vadisi Pusu ' da bir ay ö ; nce yer almıştı . Kurtlar Vadisi Pusu ' nun senaryosunun gü ; ndemi yakından takip ettiği , satır aralarını ç ; ok iyi okuyarak başarılı ö ; ngö ; rü ; lerde bulunduğu bö ; ylece bir kez daha ispatlanmış oldu .

Dizide ne olmuştu?

İskender ' in İnci ' ye yazdırdığı haberde amirali kö ; stebek olarak gö ; stermiş , İnci bunun nedenini sorduğunda ise İnci ' ye , amiralin aralarındaki yazışmaları mahkemeye sızdırdığını , mahkemede gizli tanıklık yaptığını sö ; ylemişti .

Kurtlar Vadisi Pusu 88 . bö ; lü ; mde neler olacak? - Tıkla izle

Aşk-ı Memnu 70 . bö ; lü ; m fragmanı izle

Yaprak Dö ; kü ; mü ; 151 . bö ; lü ; m fragmanı izle