Fadıl Akgündüz'ün Hedefi Trabzonspor Gibi İdol Bir Takım Oluşturmak

Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz, Trabzonspor'un Anadolu kulüpleri için hep bir örnek ve idol olan bir kulüp olduğunu belirterek Şanlıurfa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'un Güneydoğu halkı tarafından nasıl karşılanacağını hep birlikte göreceklerini söyledi

Fadıl Akgündüz'ün Hedefi Trabzonspor Gibi İdol Bir Takım Oluşturmak
Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz, Trabzonspor'un Anadolu kulüpleri için hep bir örnek ve idol olan bir kulüp olduğunu belirterek Şanlıurfa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'un Güneydoğu halkı tarafından nasıl karşılanacağını hep birlikte göreceklerini söyledi.
Akgündüz, kupa finalinde gülen tarafın Trabzonspor olmasını istediklerini belirtti.
Trabzonspor'a emeği geçmiş, kaybedilen değerlerin yaşatılması ve çeşitli kazalarda kaybedilen taraftarların adına Forum AVM yanında bulunan 100. Yıl Parkı içersinde oluşturulan hatıra ormanı açılışına katılan Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor'un Anadolu kulüpleri için hep örnek ve idol bir kulüp olduğunu belirten Fadıl Akgündüz, "Bunu bu organizasyon ile bir kez daha göstermiş oldu. Davet edildiğimiz için ve burada bulunduğumuz için çok mutluyum. Futbolda amacımız aslında Trabzonspor'un yıllarca Anadolu'da yaptığını, bizde Güneydoğu'da aynı örnekleri tekrar edebiliriz diye bir çalışma yürütüyoruz. Bunu yaparken de bir birimize eksiklerimiz olduğu yerde destek olmayı düşündük. Geçmişte bizim bünyemizde bulunan Milli oyuncuları biz Trabzonspor'a kiralık olarak gönderdiğimiz zaman o oyuncuların İstanbul takımlarına kiralandığı ücretlerin 5'de 1 fiyatına biz buraya göndermiştik. Bu Siirt ile Trabzon arasında bir fark gözetmediğimizin bir göstergesiydi. Bu tip destekleri her zaman yapmaya hazırız. Yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
5 Mayıs'ta Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasının Şanlıurfa'ya verilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Akgündüz, "Türkiye'de yaşanması gereken tablolar bunlar. Biz nasıl Siirt'ten buraya gelmişsek bu ülkenin bütünlüğünü temsil ediyorsak Trabzonspor'un da, Şanlıurfa'da Güneydoğu halkı tarafından nasıl karşılandığını göreceğiz. Biz Anadolu'luluyuz. Trabzonspor'un kupayı almasını istiyoruz. Anadolu takımlarını destekleyeceğiz. Bize hediye edilen kravatı kendi kulübümün rengi gibi alıp taktım. Çünkü bir ülkenin bütünü kalkınmaz ise o ülke dünyaya açılamaz ne zaman ki Türkiye 3 İstanbul takımının şampiyonluğunun yaşanmadığı, her ilin şampiyon olabileceği bir seviyeye gelirse bizde dünyaya tarafından izlenen bir lig haline geliriz. Bunu yapmak içinde Anadolu Kulüplerini güçlendirmeliyiz" diye konuştu.