Özdemir: 'Beşiktaş'ı Yenerek Yürüyüşümüz Sürecek' İstanbul

-ÖZDEMİR: 'BEŞİKTAŞ'I YENEREK YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK' İSTANBUL (A.A) - 17.04.2010 - FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKAN VEKİLİ NİHAT ÖZDEMİR, 'İNŞALLAH BEŞİK-ÖZ

 

-ÖZDEMİR : ' BEŞİKTAŞ ' I YENEREK YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK '

İSTANBUL ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir , ' İnşallah Beşiktaş maçından da galip ayrılarak , şampiyonluk yolundaki iddiamızı ve yürüyüşümüzü devam ettireceğiz ' dedi .

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri ' nde , kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı , Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında yönetim kurulu raporunu okuyan Özdemir , Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı ' nın , elde ettiği Avrupa ikinciliğiyle yurt çapında büyük bir sevinç ve coşku yarattığını , ülkeye dönüşte yoğun bir maç trafiğine girerek sarı-lacivertli kulübe tarihinde ilk kez Türkiye Kupası ' nı kazandırdığını ifade etti .

Acıbadem Sağlık Grubu ile yaptıkları sponsorluk çalışmasının ardından Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı ' nın sadece Türkiye ' de değil , Avrupa ' da da önemli bir noktaya geldiğini kaydeden Özdemir , ' Diğer amatör dallarımızda da bu tip uygulamalar için çalışma ve arayış içindeyiz . Önemli ve ciddi teklifler bulunmaktadır . Bunları değerlendireceğiz . Aynen Acıbadem ' de olduğu gibi bizi Avrupa ' da ve dünyada bir noktaya getirecek önemli sponsorları sizlerin huzuruna getirmek istiyoruz . Acıbadem şirketi yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar ' a da hepinizin huzurunda teşekkürü bir borç biliyoruz ' diye konuştu .

- ' ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ ' -

Nihat Özdemir , futbol takımının derbi maçta Galatasaray ' ı 1-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdüğünü hatırlatarak , ' İnşallah Beşiktaş maçından da galip ayrılarak şampiyonluk yolundaki iddiamızı ve yürüyüşümüzü devam ettireceğiz ' dedi .

Turkcell Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası ' nda da kupayı hedeflediklerini anlatan Özdemir , şöyle konuştu :

' 29 . haftanın sonunda 57 ' şer puan alan iki büyük rakibimizin 4 puan önünde 61 puana sahip olarak şampiyonluk mücadelesini devem ettirmekteyiz . Yarın akşam stadımızda önemli bir derbi maçımız var . İnşallah bu maçtan da galip ayrılarak şampiyonluk yolundaki iddiamızı ve yürüyüşümüzü devam ettireceğiz . Ana hedefimiz lig şampiyonluk kupasını stadımızda hep birlikte kaldırmak . Ziraat Türkiye Kupası ' nda da hedefimiz tabii ki 25 yıl aradan sonra şampiyon olup kupayı müzemize taşımaktır . '

-YURT DIŞINDA FUTBOLCU İZLEME ÇALIŞMALARI-

Ara transfer döneminde Turkcell Süper Lig ' in yıldız oyuncularından Gökhan Ünal ' ı kadrolarına kattıklarını anımsatan Özdemir , yurt dışında transfer için de futbolcu izleme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi .

Özdemir , ' Yurt dışı liglerinde futbolcu izleme çalışmalarımız devam etmektedir . Teknik direktörünüz Daum , sportif direktörümüz Aykut Kocaman , teknik heyet ve sporcular tam bir uyum , yönetimimizi memnun eden çalışma disiplini ve saygı içindeler ' diye konuştu .

Stadın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi ' nin arazisine yapılacak proje için fizibilite çalışmalarına başladıklarını anlatan Özdemir , ' En kısa zamanda Fenerbahçe ' ye en çok kazanç ve en faydalı olan tesisin ne olacağına karar verdikten sonra huzurunuza getireceğiz ' dedi .

Ataşehir ' de Ülker işbirliği ile yapımı süren spor salonu , kültür merkezi ve iş merkezini barındıran tesisin , Türk spor tarihinin kulüp ve kurumlarının tek kalemde yaptığı en büyük yatırım olduğunu dile getiren Özdemir , ' Devletin tek kalemde yaptığı spor yatırımlarıyla mukayese edilebilecek büyüklük ve niteliktedir ' diye konuştu .

-BORÇ 179 . 9 MİLYON LİRA-

Denetleme Kurulu , ilk 3 aylık hesapların incelenmesi sonucunda sarı-lacivertli kulübün 2015 yılına kadar ödemesi gereken tahakkuku yapılmış 179 milyon 907 bin 379 lira borcunun bulunduğunu açıkladı .

17 . 04 . 2010 12 : 10 : 34