Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın: 'Kayserispor Maçını Kazanmaktan Başka Çare...

-DİYARBAKIRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MEHMET BUDAKIN: 'KAYSERİSPOR MAÇINI KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK' DİYARBAKIR (A.A) - 17.04.2010 - DİYARBAKIRSPOR -D

 

-DİYARBAKIRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MEHMET BUDAKIN :

' KAYSERİSPOR MAÇINI KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK '

DİYARBAKIR ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın , yarın Kayserispor ile yapacakları maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi .

Güvenç Kurtar ' ın yeşil kırmızı ekipten ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Budakın , AA muhabirine yaptığı açıklamada , kısa bir süre öncesine kadar takımda sportif direktör olarak görev yaptığını hatırlatarak , bu nedenle oyuncuları iyi tanıdığını söyledi .

Budakın , tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu , bunu gerçekleştirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade ederek , yarın Ankara ' da oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıkları bugün yaptıkları son çalışmayla tamamladıklarını kaydetti .

Bugün uçakla Ankara ' ya gideceklerini bildiren Budakın , şöyle konuştu :

' Ligdeki konumumuz iyi değil . Bu nedenle Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmalıyız . Sakatlıkları nedeniyle birkaç haftadır görev almayan Diallo ile Tazemeta bugün takımla idmana çıktı . Ancak , sakatlıklarından yeni kurtuldukları için fazla yüklenmediler . Kayserispor maçında oynayıp oynamayacakları yarın sabah yapılacak kontrolde belli olacak . Takımdaki eksikleri düşünmeden maça konsantre olmalıyız . Rakibimiz çok güçlü bir ekip , ama ligdeki durumumuz ortada . Kayserispor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok . '

( ÖZ-KAN )

17 . 04 . 2010 12 : 21 : 29