Arsinspor'da Moral Toplantısı Yapıldı Trabzon

-ARSİNSPOR'DA MORAL TOPLANTISI YAPILDI TRABZON (A.A) - 17.04.2010- TFF 3. LİG 4. KLASMAN GRUBU'NDA LİGDEN DÜŞMEME MÜCADELESİ VEREN ARSİNSPOR'DA MORAL

 

-ARSİNSPOR ' DA MORAL TOPLANTISI YAPILDI

TRABZON ( A . A ) - 17 . 04 . 2010- TFF 3 . Lig 4 . Klasman Grubu ' nda ligden düşmeme mücadelesi veren Arsinspor ' da moral toplantısı yapıldı .

Kulüp onursal başkanı İbrahim Usta başkanlığında yapılan toplantıya Arsin Kaymakamı Ercan Çiçek , Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen , Arsinspor Kulübü Başkanı Paşa Koç , yöneticiler , teknik heyet ve futbolcular katıldı .

Onursal başkan Usta , toplantıda yaptığı konuşmada , Arsinspor ' un ligin bitimine az bir süre kala , olmaması gerektiği bir yerde bulunduğunu belirterek , ' Arsinspor , çok daha iyi yerlerde olmalıydı . Buradaki toplantımızın amacı ilçenin bütün idarecileri ile bir araya gelerek , takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltmektir ' dedi .

Toplantıya katılan herkesin Arsinspor ' a , daha iyi yerlere gelmesi için gereken desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Usta , ' Arsinspor başkanı , belediye başkanı , kaymakamı ve diğer idareci arkadaşlarımız , takımımız için bir masa etrafında toplanabiliyoruz . Bu birlikteliğimiz olduğu müddetçe bu takım bu ligde kalacaktır ' diye konuştu .

Arsinspor Kulübü Başkanı Paşa Koç da geçen hafta Trabzon Yalıspor karşısında önde götürdükleri maçı son dakikalarda yedikleri gollerle kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek , ' Yarın Ünyespor ile çok zorlu bir maça çıkacağız . Mutlak süreçte Ünye deplasmanından galip gelmek zorundayız . Bunu başaracağımıza inanıyoruz ' ifadelerini kullandı .

( SLH-SE-KAN )

17 . 04 . 2010 12 : 25 : 30