Belediyespor Şampiyonluk Kupasını Başkan Çerçioğlu'na Sundu
Aydın Amatör Süper Lig'i zaferle bitiren Aydın Belediyespor, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sundu.

Görüşme sırasında söz alan Teknik Direktör Mesut Toros ise, sorunsuz bir sezon geçirdiklerini ve yükselme grubuna hazırlık için hemen kampa gireceklerini belirterek, "Uyum içinde çalışarak Amatör Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladık. Bu başarıyı 3. Lig'e çıkarak sürdüreceğiz. Bu konuda başta siz ve yöneticiler olmak üzere tüm ekibime güveniyorum" dedi.
Kupayı kaptan Burak'ın elinden alan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Futbol erkek sporu olarak bilinir. Ancak, ben göreve gelir gelmez profesyonel ligde bir Aydın takımının olmasını arzu ederek Belediyespor'u güçlendirdim. Şampiyon olarak benim bu düşüncemin doğru olduğunu gösterdiniz. Bu büyük başarınız için hepinizi kutluyor, teşekkür ediyorum. Ancak, bu başarı yeterli değil. Sizi 3. Lig'de görmek istiyorum. Bu konuda elinizden geleni yapacağınıza eminim. 3. Lig'e çıkarak Aydın halkının özlemini gidereceğinize inanıyorum" dedi.
