Trabzonspor gelecek sezona göz kırptı

Süper Lig'De Galatasaray'ı yenen, Beşiktaş'tan da sahasında puan alarak şampiyonluk yarışına yön veren Trabzonspor, futboluyla da eski günlerdeki gibi adını yeniden kazanmaya başladığını gösterdi.

Trabzonspor gelecek sezona göz kırptı
Trabzonspor bu sezon belki şampiyon olamayacak ama taraftarları sezonu, gelecekten umutlu olarak kapatacaklar. Zira bordo-mavililer, Şenol Güneş yönetiminde yakaladıkları takım performansı ile büyük takım kimliğine kavuşmak üzere olduklarını dün gece İnönü Stadı'nda bir kez daha gösterdiler. Kupada finali kovalayan bordo-mavililer, ligi de en iyi sırada bitirmek isterken, özellikle G.Saray ve Beşiktaş maçlarındaki performansları ile şampiyonluk yarışına yön veren takım oldular. Önce Galatasaray'ı yenen Trabzonspor, dün gece de Beşiktaş karşısında 90 dakika sonunda galibiyeti kaçıran taraf olurken, sergilediği güzel futbolla da taraftarlarının gönlünü aldılar.

1 NUMARA OLURUZ
Ancak özellikle şampiyonluk adayları karşısında sergilenen iyi futbol, gelecek sezonlar için camiaya ümit verdi. "Teknik Direktör Şenol Güneş'e tam destek verilirse Karadeniz Fırtınası tekrar ligi sallar" görüşünü savunan yöneticiler, takımın eksik noktalarına yapılacak transferlerle, gelecek yıl şampiyonluğun 1 numaralı adayı olacaklarının üzerinde durdular.

BECERİKSİZDİK
Trabzonspor'un en iyilerinden biri olan Serkan Balcı, "İki takım da çok pozisyona girdi. Biz galibiyeti kaçırdık çünkü gol pozisyonlarında beceriksizdik. Hakemin bana gösterdiği sarı kart doğruydu ve çok iyi maç yönetti" ifadesini kullandı.