Kadın Girişimcilerden Başkan Kefeli'ye Ziyaret

Samsun İl Kadın Girişimciler Komisyonu üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yusuf Kefeli'yi ziyaret etti.

Samsun İl Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Yeşim Kıyıcı, Başkan Yardımcısı ve Çarşamba TSO Meclis Üyesi Tülay Özçelik Kavraz ve Üye Mihriban Akyüz, Çarşamba TSO Başkanı Kefeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Kıyıcı, "Kadın girişimciler olarak kısa süre içerisinde ses getiren organizasyonlar gerçekleştirdik. Bugün de ilimizin gerçekten çok etkin ve başarılı bir odası olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli'yi ziyaret ettik.
Samsun merkez ve ilçelerinin tamamında uygulamaya koyacağımız, 'Kadının Çalışabilirliğinin Farkındalığı' isimli bir projemiz var. Bu projemize başkanımızın da gereken katkıları yapacağına inanıyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kefeli ise, "En büyük desteğimiz olan kadınlarımız, aslında bizleri en fazla yönlendiren kişilerdir. Türk toplumu olarak her ne kadar ataerkil bir yapıya sahip olduğumuz söylense de, aslında biz Türk erkeklerine her zaman kadınlarımız yön vermişlerdir. Hani klişe bir söz vardır, 'Her başarılı erkeğin arkasında muhakkak bir kadın vardır' diye. Bu söz, hakikaten çok doğru bir sözdür. Ancak, günümüzde kadınlarımız iş hayatında da etkin rol oynamakta ve çok
önemli başarılara imza atmaktadırlar. Gerçekten ülkemizde de bunun çok güzel örnekleri vardır. Ancak, kadınlarımızın iş hayatında daha çok rol almaları gereklidir. Bu anlamda, TOBB tarafından başlatılan Kadın Girişimciler Komisyonu, çok önemli bir organizasyondur. Samsun Kadın Girişimciler Komisyonumuz da kısa sürede gerçekten çok güzel organize olup, önemli etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Bu başarılarından dolayı kendilerini kutluyor ve yeni projelerine de her türlü katkıda bulunacağımızı belirtmek
istiyorum" diye konuştu.