Gediz'de Polis Haftası Renkli Geçiyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları polisliğe özenen küçük bir çocuğun meraklı tavırlarıyla renklendi.

Gediz'de Polis Haftası Renkli Geçiyor
Polis kıyafeti giyerek Gediz İlçe Kaymakamlığı tören alanında başlayan Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına katılan 5 yaşındaki Enes Özbek, sergilediği ciddi davranışları ile tüm dikkatleri üzerine çekti ve görenleri hayrete düşürdü.
Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Tufan, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı kutlama töreninde, polislerle birlikte Saygı Duruşu yapan ve İstiklal Marşı okuyan küçük Enes, polis üniforması ve oyuncak silahıyla yetişkin bir polis gibi davranarak tüm protokolün sevgisini kazandı ve izleyenler üzerinde hayret uyandırdı.
Törenler sırasında başka bir alanda görev yapan polis memuru babası Erdoğan Özbek'in yerine kutlamalara katılmak için geldiğini söyleyen küçük Enes okuyup polis olmak istiyor.