Yılın Girişimcisi Yarışması'nda Finalistler Belli Oldu

Ernst & Young Türkiye ve Milliyet Gazetesi tarafından, CNN Türk işbirliğiyle bu yıl yedinci kez düzenlenen 'Yılın Girişimcisi Yarışması' finalistleri belirlendi.

Finalistler, Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleşen toplantıda yarışma jürisi tarafından değerlendirildi. Dünyada 1986 yılından bu yana düzenlenen, o yılın en dinamik ve başarılı girişimcilerinin ödüllendirildiği 'World Entrepreneur Of The Year-Dünya Yılın Girişimcisi' yarışması, Türkiye'de 2004 yılından beri gerçekleştiriliyor. Kazanan isim, her yıl Türkiye'yi, 'Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması'nda temsil ediyor. Yarışmada finale kalan adaylar ise şöyle:
Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz, Gürallar Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat ve Gürallar Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güral, İnci Deri Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, Koska Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Dindar ve Tekin Acar Büyük Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar.
'Yılın Girişimcisi' yarışması" finalistleri, Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen toplantıda, aralarında Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker, Akbank T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Prof. Dr. Eser Borak, Prof. Dr. Özer Ertuna, MAP Havacılık ve Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yücaoğlu, 2009 yılının birincileri Koton Mağazacılık
Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz gibi iş dünyasının seçkin isimlerinin bulunduğu jüriyle bir araya geldi.
Türkiye'yi Monte Carlo'da temsil edecek girişimci, 8 Nisan Perşembe günü Four Seasons Bosphorus'ta düzenlenecek olan törende ödülünü alacak.