Adasu Genel Müdürü Keleş Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleştirilen seminerde konuşan ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, öğrencilere kişisel gelişim konusunda önemli bilgiler verdi.

Adasu Genel Müdürü Keleş Lise Öğrencileri İle Bir Araya Geldi
Teknoloji çağında artık bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğunu söyleyen Dr. Rüstem Keleş, öğrencilere fark oluşturacak çalışmalara imza atmaları gerektiğini söyledi. Keleş, "Kendinizi sürekli yenilmelisiniz. Her öğrencinin en az bir yabancı dil bilmesi, fark oluşturacak çalışmalar gerçekleştirmesi gerekiyor. Değişen dünyada sürekli olarak kendinizi yenilemelisiniz. Geleceğimizi sizler inşa edeceksiniz. Bunun içinde her açıdan donanımlı olmanız gerekiyor" dedi.
Her öğrencinin en az bir yabancı dil bilmesini, bilgisayarı en iyi şekilde kullanmasını, okumasını, araştırmasını, dünyayı ve ülkesini yakından takip etmesinin çok önemli olduğunu kaydeden Keleş, "Mutlaka hayalleriniz ve hedefleriniz olsun. Bu hedeflere bu hayallere ulaşmak için de çalışmaktan, çabalamaktan geri durmayın. Şikayet ettiğiniz her şeyi gelecekte değiştirmek sizlerin ellerinde. Şikayet etmek yerine karanlığa bir mum yakmak sizlerin ellerinde. Bunun içinde yapmanız gereken tek şey sürekli okumak ve sürekli gelişim sağlamaktır" diye konuştu.
Seminerin ardından Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Süleyman Kaya, Rüstem Keleş'e günün anısına çiçek takdim etti.