Genç İş Adamı Abd'li Yatırımcıları Adana'ya Çekecek

Genç iş adamı Mehmet Emin Yüksekbaş, Adana'ya iş imkanı ve istihdam sağlamak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne görüşmelere gitti.

Genç İş Adamı Abd'li Yatırımcıları Adana'ya Çekecek
ABD sermayesini Adana'ya aktarmak isteyen ve Amerika'da yatırımcılarla ikili görüşmelerde bulunacak olan Yüksekbaş, yabancı sermayeden bağlantıları olduğunu ve bugüne kadar teorik olarak bu görüşmeleri sürdürdüğünü şimdi ise bu görüşmeleri pratiğe dökmek için ABD'ye gittiğini vurguladı.
ABD'de Adana'ya yatırım yapmak üzere iş çevreleri ile ikili görüşmelerde bulunacak olan Yüksekbaş "Adana, baba ocağımız, yurdumuzdur. Adana'ya Amerikan sermayesinin yatırımlarını çekerek halkımıza iş imkanı ve devletimize vergi yaratmak istiyoruz. Amerika'daki yatırımcı dostlarımızı ikna ederek Adana'ya yatırım yapmalarını isteyeceğim. Firmamızdan ziyade ülkemize ve halkımıza faydası olacak bu yatırımlar için devletimizin kurumlarının ve diğer kuruluşlarımızın desteklerini esirgemeyeceklerinden şüphem yoktur" dedi. Yüksekbaş ayrıca, Türk Amerikan Federasyonu ile görüşmelerde bulunacak.
Mehmet Emin Yüksekbaş, 1998'de New York University Finans ve Uluslar arası İşletme Bölümlerini birincilikle bitirmiş ve aldığı ödüllerle o dönemde ulusal medyada geniş yankı bulmuştu.