Tekev Genel Başkanı Aksoy'dan Başkan Kara'ya Ziyaret

Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Genel Başkanı Mustafa Aksoy, bundan sonraki süreçte Türk meslek teknik eğitim sisteminin daha da ileriye gitmesi için çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Tekev Genel Başkanı Aksoy'dan Başkan Kara'ya Ziyaret
TEKEV Genel Başkanı Mustafa Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti. Aksoy ziyarette yaptığı açıklamada, "Osmaniye gezimizde, güzel belediyecilik anlayışını ortaya koyan başkanımıza bir nezaket ziyaretiyle yaptıklarımız konusunda bilgi vermek, Osmaniye'ye yönelik bazı projelerimiz hakkında gelişmeleri aktarmak, bundan sonraki süreçte de kalkınma ajansı kapsamında Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerimizde vakıf olarak gerçekleştireceğimiz
çalışmaların alt yapısını oluşturmak için buradayız. Bundan sonraki süreçte Türk meslek eğitim, meslek teknik eğitim sisteminin daha da ileriye gitmesi için çalışma içerisinde olacağız" dedi.
Başkan Kara ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Teknik Eğitim Vakfı Başkanımızı ve çok kıymetli yönetim kurulu üyelerini Osmaniye'mizde, belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Kendileriyle Osmaniye'mizin kalkınması ve gelişmesi anlamında ortak yürüttüğümüz projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizin hayata geçmesi konusunda Osmaniye'mizdeki insanlarımızı bazı alanlarda meslek edindirme noktasında birlikte bu projeleri gerçekleştirmiş olacağız. Bizim için çok büyük bir önem
taşıyor. Kişisel anlamda bakıldığı zaman bazı vatandaşlarımıza fayda sağlamanın yanı sıra şehrimizin geleceğe taşıması noktasında perspektifinin büyütülmesi, vizyonunun geliştirilmesi noktasında bize önemli katkı sağlayacaklarına inandığım, kalkınmada ve gelişmede bize önerecekleri projeler ve sağlayacakları katıklarla inşallah Osmaniye'mize önemli bir ufuk açacaklarına, önemli bir destek vereceklerine inanıyorum. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Kara, Aksoy ve yönetim kurulu üyelerine Osmaniye'nin simgesi olan yer fıstığı figüründen oluşan şekerlik hediye etti.