Nilüfer Kadın Korosu'ndan Nostalji Gecesi

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi'nde Yeşilçam film müziklerinden oluşan konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, meclis üyeleri ve çok sayıda sanat severin katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu. Şef Aysel Gürel'in yönettiği koro, "Senede Bir Gün", "Sevemez Kimse Seni" ve "Samanyolu" gibi sevilen şarkıları seslendirdi. Uğur Mumcu Sahnesi eski Türk filmi afişleriyle süslenirken, şarkı aralarında da bu filmlerden kesitler yer aldı. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinin de anıldığı gecede Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu üyeleri söyledikleri solo şarkılarla da büyük takdir topladı.
Farklı meslek ve yaş grubundan oluşan koronun gönüllü olarak bir araya geldiğini söyleyen Şef Aysel Gürel, kendilerine her konuda destek olan Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.
Başkan Mustafa Bozbey, sanatseverlerin ve koro üyelerinin isteği üzerine "Kara Tren", "Keskin Bıçak", "Ormancı" ve "Yeşil Ördek" türkülerini seslendirdi. Piste çıkan davetliler ise Bozbey'e danslarıyla eşlik etti. Konser, "10. Yıl Marşı"nın hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.