Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Toprak'a Ziyaret

Hafta sonu yapılan genel kurulda güven tazeleyen Çorum Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Erzen ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Cemiyet çalışmaları ile ilgili olarak Cemiyet Başkanı Şevket Erzen'den bilgi alan Vali Mustafa Toprak, yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, tebrik etti. Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmalarında valilik olarak her zaman yanında yer alacaklarını ifade eden Vali Toprak, "Yeni dönemde de güzel işlerin yapılacağına ve başarılı çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Çorum'a katkı anlamında yapılacak her türlü çalışmaya destek olacağız" dedi.
Çorum basını ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunan Vali Toprak, pek çok ilde olmadığı kadar güçlü bir basın yapısının Çorum'da var olduğunu ve başarılı çalışmalara imza atıldığını vurguladı. "Doğru habercilik ve meslek ilkelerine bağlı olarak sürdürülen çalışmalar, her zaman Çorum'a katkısı olan çalışmalardır" diyen Toprak, önceki gün katıldığı 10. Ulaştırma Şurası Demiryolu Sektör Çalıştayı'nda Çerikli-Çorum-Samsun hattının gündeme geldiğini söyledi. Çorum'un demiryolu konusundaki beklenti ve
taleplerinin sürekli olarak gündemde tutulmasının projenin hayata geçmesinde önemli katkıları olacağına inandığını dile getiren Vali Toprak, cemiyet yöneticilerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.