Başbakan Erdoğan, Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TİSK, TÜSİAD ve MÜSİAD temsilcilerinden oluşan heyeti kabul etti.

  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu , Başbakan Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi ' nde yaptıkları gö ; rü ; şmenin ardından basın mensuplarına aç ; ıklamalarda bulundu . Hisarcıklıoğlu , TOBB , TİSK , TÜ ; SİAD ve MÜ ; SİAD olarak Başbakan Erdoğan ' ı , CHP lideri Baykal ' ı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahç ; eli ' yi ziyaret edeceklerini sö ; yledi . Hisarcıklıoğlu , ö ; nü ; mü ; zdeki dö ; nemde ekonominin toplanma sü ; recinin kuvvetlendirilmesi iç ; in gerekli gö ; rdü ; kleri yasal mevzuat değişiklikleri hakkındaki ö ; nerileri Başbakan Erdoğan ' a ilettiklerini kaydetti . Bunların Tü ; rk Ticaret Kanunu , Borç ; lar Kanunu ve ticari sır ve kişisel sırlarla ilgili kanunlar olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu , ' Baktığımız zaman Borç ; lar Kanunu , Ticaret Kanunu 50 yıllık yasalarımız . Bugü ; nü ; n şartlarına gö ; re , ö ; zellikle şirketlerimizin rekabetç ; i dü ; zeyini artıracak ve Tü ; rkiye ' nin bu değişen dö ; nemde ö ; n plana ç ; ıkartılabilmesi ve adil rekabet ortamı sağlanması aç ; ısından gü ; ndemimize bunların alınması gerektiğini ifade ettik ' dedi .

Hisarcıklıoğlu , Başbakan Erdoğan ' ın da sü ; recin AK Parti tarafından destekleneceğini , komisyonların da mutabık kalınarak geldiğini ifade ettiğini aktardı . Bu konuda ü ; ç ; siyasi partinin de desteğini beklediklerini ifade eden Hisarcıklıoğlu , yarın da iş adamları kuruluşları olarak İstanbul ' da işsizlik konusunda hep beraber ne yapabilecekleri konusunda biraraya geleceklerini sö ; yledi .

Anayasa değişikliği paketi konusunda herhangi bir şey gö ; rü ; şü ; p gö ; rü ; şmediklerinin sorulması ü ; zerine Hisarcıklıoğlu , paket hakkındaki gö ; rü ; şlerini geç ; en hafta aç ; ıkladıklarını hatırlattı .