Motorculardan Trafik Kazalarına Dikkat Çekmek İçin Eylem

Söke-Kuşadası karayolunda 14 gün önce meydana gelen trafik kazasında arkadaşlarını kaybeden Kuşadalı motorcular, trafik kazalarına dikkat çekmek için eylem yaptı.

Motorculardan Trafik Kazalarına Dikkat Çekmek İçin Eylem
  Kuşadası Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen protesto eylemine Türk Chopper , Türkiye Motosiklet , Kuşadası Motosiklet , Ada Motosiklet , Rüzgar Avcıları Kulüpleri ve Ege Motosikletler Birliği üyesi yaklaşık 250 kişi katıldı . 14 gün önce arkadaşları 32 yaşındaki Erhan Uyakerman ' ı trafik kazasında kaybeden motosiklet sürücüleri şehirde motorlarıyla tur attıktan sonra Kuşadası Belediyesi İsmail Cem Barışve Dostluk Meydanı ' nda toplandı .
Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı Faruk Lokmacı , kulüp üyesi Erhan Uyakerman ' ın dikkatsiz bir sürücü yüzünden hayatını kaybettiğini ve ilk kez farklı motosiklet kulübü üyeleriyle bu olaya tepki göstermek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi . ' ' Trafikte Dikkat , 10 Bin Hayat ' ' projesine destek verdiklerini kaydeden Lokmacı , ' ' Gerekli düzenlemeler yapılarak sürücülerin trafik kurallarına , işaretlerine , işaretçilerine ve diğer yol kullanıcılarına daha saygılı ve duyarlı olmaları sağlanıncaya kadar bizler
de birer trafik gönüllüsü olacağız . Daha da dikkatli davranarak 10 bin hayattan mümkün olduğunca fazlasını kurtarmaya çalışacağız ' ' dedi .
Basın bildirisi ve saygı duruşunun ardından eyleme katılan motosiklet sürücüleri hep birlikte Kuşadası Adalızade Mezarlığı ' na gitti . Motosiklet sürücüleri , Uyakerman ' ın mezarına karanfil bıraktı .