Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe derbisi

Fenerbahçe Galatasaray Derbisinde sona yaklaşılıyor... 80. dakikada Galatasaray'da Milan Baros, Fenerbahçe'de ise Volkan Demirel sarı kart gördü.

  Dü ; nyanın sayılı derbileri arasında gö ; sterilen Galatasaray-Fenerbahç ; e rekabetine , Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapyor . Maç ; ta ilk yarıda gol olmadı . Mü ; cadelede 2 . yarı ve tek gol var . . .

Galatasaray - Fenerbahç ; e maç ; ı Canlı - tıklayın


MAÇ ; Ö ; NCESİ

-İstiklal marşımız okundu .

-Galatasaraylı futbolcular , ' Kalbimizdesin , Ö ; zhan ağabey ' yazılı pankarla oyun alanına geldiler .

-Fenerbahç ; eli futbolcular da ' Sayın Ö ; zhan Canaydın ' ı saygıyla anıyoruz ' yazılı pankartla sahaya ç ; ıktılar . .

STAT : Ali Sami Yen
HAKEMLER : Cü ; neyt Ç ; akır , Bahattin Duran , Aleks Taşç ; ıoğlu
YAYIN : Lig TV
SAAT : 19 . 00
GALATASARAY : Leo Franco , Sabri , Neill , Servet , Caner , Mustafa Sarp , Mehmet Topal , Elano , Keita , Giovani , Jo
TEKNİK DİREKTÖ ; R : Frank Rijkaard

FENERBAHÇ ; E : Volkan , Gö ; khan , Lugano , Bilica , Santos , M . Topuz , Selç ; uk , Ö ; zer , Vederson , Alex , Gü ; iza
TEKNİK DİREKTÖ ; R : Christoph Daum


Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ı Ali Sami yen ' de mağlup ederek , Galatasaray ' ın evinde yenilmezlik ü ; nvanına son verdi . FB , dev derbide , Galatasaray ' ı 70 . dakikada Selç ; uk ' un 30 metreden attığı gol ile yendi .

Şampiyonluk mü ; cadelesinde rakibine ö ; nemli bir darbe indirdi . FB , puanını 55 ' e ç ; ıkartarak lig ikinciliğine yerleşti . GS ise 53 puanda kaldı . Bö ; ylece , Fenerbahç ; e , Galatasaray ' a karşı yaptığı son 11 lig maç ; ından dokuzunu kazanmış oldu . Sü ; per Lig ' deki şampiyonluk mü ; cadelesi ise yeni bir safhaya girdi . Ali Sami Yen ' de oynanan dev GS-FB derbisine Galatasaray ç ; ok hızlı başladı , ancak ilk dakikalardaki bu hızını sü ; rdü ; remedi . Rijkaard , ' Kazanmak iç ; in gol atmalısınız . Atamadık , ' dedi .

Fenerbahç ; e ise oldukç ; a sakin ve aç ; ık bir futbol oynadı . Her iki takım da aç ; ık oyun sebebiyle birbirleri kalesinde oldukç ; a sık pozisyonlar yarattılar . Ancak son vuruşu yapmakta etkisiz kaldılar . Gol ise 70 . dakikada topa ç ; ok uzaktan vuran Selç ; uk ' un şutunda Leo Franco ' nun bü ; yü ; k hatasından geldi . Islak zemin de Franco ' yu yanıltan bir faktö ; r oldu . Rijkaard ise ' Franco iç ; in şanssız bir an idi , ancak mağlubiyeti sadece bir oyuncuya yü ; kleyemeyiz , ' diye konuştu . Sonuç ; ta ise , sahadan galip ve memnun ayrılan taraf Fenerbahç ; e oldu


Galatasaray - Fenerbahç ; e maç ; ö ; zeti ve fotoğraflar iç ; in tıklayın