Türk Milli Buz Hokeyi Takımı Malatya'da Gösteri Yaptı

Türk Milli Buz Hokeyi Takımı Malatya'da gösteri yaptı.

  Malatya Park ' ın organizasyonu ile kente gelen Milli Buz Hokeyi ' nin gösteri maçını Vali Ulvi Saran ' ın yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi . Gösteriyi izleyen vatandaşlar kimi zaman hareketler karşısında heyecanlanırken , fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler .
Gösteri maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Ulvi Saran , " Buz Hokeyi milli takımımız burada ve güzel bir gösteri yaptılar . Bu durum Malatya Park ve Malatya ' mızın sportif açısından geliştiğini gösteriyor . Buz ve su sporları insanı dinlendiren , vücudunu geliştiren ve insan sağlığına çok faydalı bir spor dalı . Dolayısıyla gençlerin yeni spor branşlarına ilgi duymaları ve bu konuda beceriler kazanması bizimde arzumuz . Malatya adına da renkli ve zengin bir gelişme " dedi .
Türk Milli Buz Hokeyi Takımı Kaptanı Çağrı Karabulut ise , Malatya ' da bulunmaktan dolayı son derece memnun olduklarını kaydederek , " Bütün gençleri ve çocukları Buz Hokeyi sporunu yapmaya bekliyoruz . Önü çok açık bir spor . Gençlerimiz ve çocuklarımız bu sayede daha kolay milli sporcu olabilirler . O yüzden gençlerimizi ve çocuklarımızı buza bekliyoruz " şeklinde konuştu .
Malatya Park Genel Müdürü Eren Eriş , Malatya Park olarak sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek , " Buz Hokeyi sporunu yurt dışında imrenerek izlerdik . Bunu Türkiye ' de özelliklede Malatya ' da görmeyi arzuluyorduk . Malatya Park olarak bunu Malatya ' da vatandaşlarımızla buluşturmak oldukça sevindirici . Gençlerimizin bu tür enteresan spor dallarına yönelmeleri ve ilgi duymaları da bizleri ayrıca mutlu ediyor " şeklinde konuştu .