Ak Parti İl Başkanı Uzer'den İslahiye İlçe Teşkilatı'na Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekili Mehmet Sarı ve beraberindeki heyetle birlikte, İslahiye teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Uzer'den İslahiye İlçe Teşkilatı'na Ziyaret
  Uzer ziyaretinde ilk olarak , İl Genel Meclis Ü ; yesi Mehmet Hamzaoğlunun , hayatını kaybeden dayısı ve kayınpederi iç ; in taziye ziyaretinde bulundu .
Daha sora ilç ; e binasına geç ; ildi . AK Parti İlç ; e Başkanı Şaban Doğan burada yaptığı konuşmasında , gö ; revi devraldıkları gü ; nden beri ilç ; ede kayıtlı partili sayısını artırdıklarını belirterek , ' 5 bin 49 olan ü ; ye sayısını yaptığımız ç ; alışmalar ile yü ; zde 100 arttırdık ' dedi .

Ahmet Uzer ise , 2009 yerel seç ; imlerinde AK Parti ' nin İslahiye ' de 3 . parti olarak ç ; ıktığını ifade ederek , ' Biliyoruz ki , AK Parti İslahiye de daha ö ; nce başarılı dö ; nemler geç ; irdi . İnanıyorum ki yeni Yö ; netim Kurulu arkadaşlarım , partimizin bayrağını dana yukarılara taşıyacaktır . İstediğimiz yerlere geleceğine tü ; m kalbimle inanıyorum . Tü ; rkiye zor sü ; reç ; lerden geç ; mekte ama Sayın Başbakanımız , Bakanlarımız ve millet olarak bu zor sü ; recin ü ; stesinde gelecek kadar gü ; ç ; lü ; bir Tü ; rkiye ' yiz . Darbeci , egemenci hukuku savunanlar sırca kö ; şkte oturup emir yağdıran zihniyetlerin artık bitti . Bizler sırca kö ; şklerden gelmedik bizler idareleri ile Tü ; rkiye daha gü ; zel gü ; nlere taşıyacak olan AK Partililer olarak bu ü ; lkeye hizmet sevdası ile yarışmaktayız ' diye konuştu .
' Kardeşç ; e yaşanır bir ü ; lkede , Tü ; rk , Kü ; rt , Laz , Alevi Sü ; nni ayrımı yapmadan kol kola yaşanır bir ü ; lke haline getirmek isterken bunlardan rahatsız olan bazı zihniyetler mutlaka vardır ' diyen Uzer , ' Bunlara izin vermeyelim . Hangi ırktan olursak olalım kardeşç ; e Hukuk ç ; erç ; evesinde yaşamaya devam edelim . Makamlar mevkiiler gelip geç ; icidir . Nasıl ki rahmetli Aydın Menderesi , Turgut Ö ; zal ' ı rahmetle anıyorsak , yarın bizlerde bu şekilde anılmak isteriz ' ifadelerini kullandı .

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı da yeni yö ; netime başarılar dileyerek , ' 2009 yerel seç ; imindeki başarısızlığı unutup yeni başarılara yelken aç ; malıyız . 2011 ' deki seç ; imlerde başarılı olmak iç ; in artık hasat zamanını geldi . 2 kişi iyi bir hizmet iç ; in yola ç ; ıktığında mutlaka yü ; ce yaratanda 3 kişi olarak o kişiye yardımcı olacak ' şeklinde konuştu .