Otomotivin Saygın Markaları Türkiye'den Satın Alacak

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ile Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) organizasyonu ve Fier Automotive işbirliği ile düzenlenecek program kapsamında, dünya otomotiv devlerinden Jaguar Landrover ve Volkswagen, Türk yan sanayi firmalarını ziyarete gelecek

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ile Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) organizasyonu ve Fier Automotive işbirliği ile düzenlenecek program kapsamında, dünya otomotiv devlerinden Jaguar Landrover ve Volkswagen, Türk yan sanayi firmalarını ziyarete gelecek.
OİB ile TAYSAD organizasyonu ve Fier Automotive işbirliği ile geçen yıl Türk firmaları ziyaret eden Volvo, Scania, Daf Trucks, MBtech Group GmbH&Co.KGaA, Mitsubishi Equipment Europe B.V gibi otomotiv ana sanayi firmalarına , 24 - 27 mart tarihlerinde yeni firmalar eklenecek.
Alım heyeti programı kapsamında, Jaguar Landrover ve Volkswagen fabrika ziyaretleri de yapacaklar. Ayrıca program dahilinde Jaguar firması 25 ve 26 Mart tarihlerinde; Volkswagen ise 26 Mart tarihinde Türk firmaları ile Gebze TAYSAD Genel Sekreterliği binasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Söz konusu programa yaklaşık 110 Türk firmasının katılımcı olarak başvuru yaptığı belirtildi.