Yabancı Öğretmenlerden Vali Yardımcısı Ertekin'e Ziyaret

Denizli'de Yardımsevenler Derneği İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Comenius Projesi kapsamında 6 ülkeden Denizli'ye gelen 24 kişilik öğretmen heyeti Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'i ziyaret etti

Yabancı Öğretmenlerden Vali Yardımcısı Ertekin'e Ziyaret
Denizli'de Yardımsevenler Derneği İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Comenius Projesi kapsamında 6 ülkeden Denizli'ye gelen 24 kişilik öğretmen heyeti Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'i ziyaret etti.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Yardımsevenler İlköğretim Okulu Müdürü Yıldıray Nalcı, projeyi hazırlayan İngilizce Öğretmeni Seçil Aycan ile Macaristan, İtalya, Polonya, Almanya, Malta ve İspanya'dan gelen öğretmenler katıldı. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ziyaret dolayısıyla yaptığı konuşmasında, ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Denizli'nin tarihi ve turistik bölgeleri hakkında bilgiler veren Vali Yardımcısı Ertekin, Denizli'nin eğitim alanında Türkiye'de ilk üçe giren bir şehir olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, bu tür ziyaretlerin ülkelerin birbirlerini tanımaları anlamında önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Proje kapsamında Denizli'ye gelen öğretmenler ise, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyleyerek, Denizli'yi çok beğendiklerini söylediler.
Yardımsevenler Derneği İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Comenius Projesi farklılıklar ve benzerlikler ile ülkeler arası kültürleri tanımayı amaçlıyor. 6 ülkeden gelen öğretmenler 3 gün boyunca şehrin tarihi ve kültürel bölgelerini gezecekler.