'Kılıçdaroğlu manşet olmak istiyor' iması

HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Balçiçek Pamir'le Söz Sende isimli programa CHP Milletvekili Mehmet Sevigen konuk oldu.

'Kılıçdaroğlu manşet olmak istiyor' iması
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağ kolu olarak anılan Mehmet Sevigen, Balçiçek Pamir'in sunduğu programa konuk oldu.

Programın gündemi kayıp çocuklar için kurulacak olan komisyona ön ayak olan Mehmet Sevigen'in bu konu hakkında yapacağı açıklamalardı. Fakat konu döndü dolaştı ve parti içi hesaplaşmaya geldi.

Program sunucusu Balçiçek Pamir, Sevigen'e son günlerin favori isimleri Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Muharrem İnce'yi sordu.

Bu soru üzerine konuşmaya başlayan ve arkadaşları ile ilgili olumlu cümleler Kuran Sevigen, birden uyarılar sıralamaya başladı. Zaman, zaman hata yapıyormuşcasına konuşmasını toparlamak isteyen Sevigen, üstü kapalı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun amacının manşetlerde yer almak olduğunu ima etti. Ayrıca yapılan açıklamaların ardından bir siyasetçinin sözlerinin arkasında olması gerektiğini dile getiren Sevigen, Kılıçdaroğlu'nu geri dönüşleri gerekçesiyle eleştirdi.

İŞTE O ANLAR