Nazilli Belediyesi 1. Kültür Sanat Festivali Başlıyor

Nazilli 1. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali, 26 Mart - 12 Nisan 2010 tarihleri arasında Nazilli Belediye Meydanı ve Tiyatro Salonunda yapılacak etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi 1. Kültür Sanat Festivali Başlıyor
Nazilli Belediyesi'nin organize ettiği Kültür Festivali, 26 Mart 2010 tarihinde başlayacak. Festivalin ilk gününe Canan Tan, Vural Savaş ve Bilal Şimşir katılacak. 27 Mart 2010 da Cezmi Ersöz ve Yelda Karataş Nazilli'de sevenleriyle buluşacak. 28 Mart 2010 da Nihat Genç ve J. Gülalem Arslan Nazilli'de olacak. 29 Mart Pazartesi-30 Mart Salı ve 31 Mart Çarşamba günleri Nazilli 1.Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali'nin konukları Yüksel Mert, Ekmel Ali Okur, Yavuz Selim Demirağ, Hidayet Karakuş olacak.
Festival ile ilgili bir açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şöyle konuştu: "Nazilli'de bir ilk daha gerçekleştiriyoruz. Henüz 1 yıllık başkan olmama rağmen birçok projeye imza atarak Nazilli'nin geleceğine birçok yatırım yaptık. Nazilli'de daha önce gerçekleşmeyen gerek Kitap Fuarı gerek Kültür Fuarı Nazilli Belediyesinde ilk defa yapılıyor. Nazilli'nin çehresini değiştirdiğimiz gibi kültürel yapısını da kuvvetlendirme amacındayız. Eğitim ve öğretimi her alanda geliştiriyoruz.
Nazilli'nin alt yapısını kültürle besliyoruz. Mahalli idarelerin en başta gelen görevlerinden biri olan sosyal belediyecilik görevini yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu festivalin gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür ederim."