Anaokulu öğrencileri fidan dikti

Nazilli Latife Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından 200 adet zeytin fidanı dikildi.

Anaokulu öğrencileri fidan dikti
  Nazilli Yeni Sanayi Bö ; lgesi ' nde bir araya gelen Latife Hanım Ana Okulu ö ; ğrencileri , 200 zeytin fidanı dikerek bü ; rü ; klerine ö ; rnek oldular . Fidan dikme programına Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksü ; t , İlç ; e Jandarma Komutanı Seydi Salman , Belediye Meclis Ü ; yeleri , Ö ; ğretmenler , Ö ; ğrenciler ve velileri katıldı .
Latife Hanım Anaokulu Mü ; dü ; rü ; Hilal Pamukoğlu yaptığı aç ; ıklamada , 5 yıldan bu yana fidan dikme etkinliğini sü ; rdü ; rdü ; klerini sö ; yledi . Konuşmasında Nazilli Belediyesi ' nden de diktikleri fidan alanının tel ö ; rgü ; ile ç ; evrilmesini isteyen Pamukoğlu , ' Ö ; ğrencilerimizin diktikleri zeytin fidanlarının zarar gö ; rmelerini istemiyoruz . Yoksa diktiğimiz fidanlarımız başıboş hayvanlar tarafından tahribata uğratılıyor ve ö ; ğrencilerimizin emekleri boşa gidiyor ' dedi .
Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksü ; t yaptığı konuşmasında ; ' Nazilli Belediyesi olarak bu tarz sosyal projelerde her zaman yer almak isteriz . Okullarımızın her tü ; rlü ; isteklerini elimizden geldiği sü ; rece yapmaya ç ; alışıyoruz . Başkanımız Haluk Alıcık ' ın eğitimci olması da okullarımıza verilen desteğin artmasına ö ; ncü ; lü ; k etmiştir . Latife Anaokulumuzun bu alanda yapmış olduğu fidanlığın etrafını da Nazilli Belediyesi olarak telle ç ; evireceğiz ve o ağaç ; ların zarar gö ; rmesini ö ; nleyeceğiz . Ç ; ocuklarımız bü ; yü ; dü ; klerinde bu alana geldiklerinde bu gü ; zel fidanların bü ; yü ; dü ; ğü ; nü ; ve meyve verdiğini gö ; recek . Bu duygunun ç ; ok ö ; zel olduğunu hissedeceklerdir ' dedi .
Ö ; ğrenciler ve Aileleri tarafından dikilen 200 adet Fidan , Nazilli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de sulamadaki yardımı sayesinde kısa sü ; rede yapıldı . Fidan dikiminin ardından misafirlere aşure ikram edildi . İkram sırasında anaokulu ö ; ğrencilerinin halk oyunları gö ; sterisi velileri tarafından beğeniyle izlendi .