Şahinbey'deki Temizlik Çalışması Güzelvadi'de Devam Ediyor

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı ve kurumların da büyük destek verdiği kampanya okullarda düzenlenen törenlerle devam ediliyor.

  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu temizlik kampanyası çerçevesinde Güzelvadi semtinde semt sakinlerini ziyaret etti . Tahmazoğlu daha sonra Güzelvadi İlköğretim Okulu ' nda düzenlenen programa katıldı .
Güzelvadi İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa Başkan Tahmazoğlu ' nun yanı sıra , GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mutafoğlu , Başkan Yardımcıları , Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı . Okul öğretmenleri , öğrenciler , veliler ve mahalle sakinleri ile birlikte temizlik kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Güzelvadi İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Bal , " Sağlıklı bir yaşam için temiz bir ortamda yaşamamız gerekmektedir . Şahinbey Belediyemizde bu kapsamda siz öğrencilere temizliğin
önemini belirtmek için Şahinbey ' de temizlik vakti sloganıyla temizlik kampanyası başlatmıştır . Bizde kampanyaya destek veriyoruz " dedi .
Bal , daha sonra Başkan Tahmazoğlu ' na okullarına yaptığı desteklerden dolayı plaket verdi .
Kampanyaya destek oldukları için öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise , " Biz dünyaya temizlik öğreten bir milletin mensuplarıyız . Avrupa temizliği bilmezken bizim milletimiz bunu yapıyordu . Bizde ecdadımıza layık olabilmek için çevremizi temiz tutmamız gerekmektedir . Belediye olarak biz temizliği yapıyoruz , sizden istediğimiz çöplerinizi çöp kovalarına atmanız , temizlenen çevreyi kirletmemenizdir . Kampanya kapsamında şiir ve
kompozisyon yarışması yapacağız . Kampanya kapsamında en temiz okul , en temiz mahalle yarışmamız olacaktır . Eğer bu yarışmamızda okulunuz birinci olursa okulun tüm ihtiyaçları öncelik olarak yapılacaktır " diye konuştu .
Kampanyaya destek veren Güzelvadi İlköğretim Okuluna çöp kovası , önlük ve defterin yanı sıra birde masa tenisi masası hediye edildi .