Erzincan'da Muhasebeciler Günü Etkinlikleri

Erzincan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, '1 Mart Muhasebeciler Günü' nedeniyle bir dizi kutlama etkinliği düzenledi

Erzincan'da Muhasebeciler Günü Etkinlikleri
  Erzincan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası , " 1 Mart Muhasebeciler Günü " nedeniyle bir dizi kutlama etkinliği düzenledi . SMMMO Başkanı Mustafa Çetiner , mesleki eğitime önem verdiklerini söyledi .
1 Dünya Muhasebeciler Günü nedeniyle sabah saatlerinde SMMMO Erzincan Şube Başkanı Mustafa Çetiner ve oda başkan yardımcısı Nedim Burat , Vali Abdulkadir Demir ' i makamında ziyaret ettiler . Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Vali Demir ; " 1 Mart dünya Muhasebeciler günü olarak kutlanıyor . Ülkemizin kalkınmış ülkeler sınıfına geçebilmesi için en önemli çalışmalardan bir tanesi vatandaşımızın vergi verebilir hale gelmesi . Bunda da devlet ve vatandaş arasında en önemli aracı kurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ( SMMMO ) , dolayısıyla da son dönemlerde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler ile ilgilide ülkemizde çok önemli çalışmalar yapıldı . Muhasebecilikten , Mali Müşavirliğe hızlı bir geçiş süreci yaşandı . Bu da vergi ödenme konusun da daha bilinçli olmayı ve vatandaşın cezaya düşmemesi konusunda da çok önemli aracılık yapıyor . Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası bizim de sivil toplum örgütü olarak çok faydalandığımız odalarımızdan bir tanesi . Erzincan da yapacağımız ekonomik çalışmalarda her zaman yanımızda olduklarını biliyoruz . Onlarla birlikte hareket ediyoruz . Ortak çalışmalarımız var . İnşallah bundan sonraki dönemde de Erzincan da kendileri ile güzel çalışmalara devam edeceğiz " diye konuştu .