Afşin Heyeti'nden Uygulama Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve beraberindeki heyeti kabul ederek belediye başkanlığı tecrübelerini aktardı.

Afşin Heyeti'nden Uygulama Ziyareti
  Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere belde belediye başkanları , meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi ' ne gelen ve Başkan Özhaseki ile görüşen Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan , Özhaseki ' nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyledi . Aydoğar , " Kalabalık bir heyetle birlikte , ülkemizde belediyecilikte zirveye çıkmış Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ' yi ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz . Kendisinin tecrübelerinden , bilgisinden ve uygulamalarından yararlanmak istiyoruz . Bizi kabul ettiği için Başkanımız Mehmet Özhaseki ' ye teşekkür ediyoruz " dedi .
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de burada yaptığı konuşmada temel belediyecilik konularında bilgiler aktararak , " Afşin ile Kayseri , ölçek olarak birbirine denk olmasa da temelde yapılması gereken bir takım uygulamaların olduğunu da unutmamak gerek . Personel politikası , para politikası , özelleştirme uygulamaları gibi konularda sizinle bilgi paylaşımı yapabiliriz . İnsanların ihtiyaçları her yerde birbirine benzer . İçme suyu , kanalizasyon , yeşil alan gibi ihtiyaçlar her yerde geçerlidir . Bu nedenle Kayseri ziyaretinizin olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum " diye konuştu .
Başkan Özhaseki daha sonra Afşin heyetine Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeşil alan çalışmaları gecekondu önleme bölgesi , altyapı çalışmaları , para ve personel politikaları gibi konularda örneklere dayalı bilgiler sundu .