Protokolden Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'ne Ziyaret

18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Protokolden Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'ne Ziyaret
Kütahya Şehitliğinde düzenlenen 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yapılan programdan sonra Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ve Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile beraber Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Asım Okat'ı ve dernek üyelerini ziyaret etti.
Ziyarette şeref defterini imzalayan Vali Kocatepe, "Mukaddes Vatanımız, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, şehitlerimizin kanıyla ve kahramanlık destanlarıyla kurulmuştur. Bağımsız yaşama hakkını onuruyla elde eden Türk Ulusu, yurt sevgisi, bağımsız ve özgür yaşama tutkusuyla dünya üzerinde saygın bir yer edinmiş, kahramanlıklarıyla tarihteki yerini almıştır. Türk Ulusu şehitlerinin özverilerini hiçbir zaman unutmayacaktır. Birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen kahramanları olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Yüce Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, yurdunu canından üstün tutan şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet duyuyoruz.En değerli varlıklarımız şehitlerimizi saygı, rahmet ve gönül borcuyla anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" diye yazdı.
Ziyaret esnasında Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ve Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'ya Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine yapmış oldukları destek ve katkıdan dolayı Dernek Başkanı Asım Okat tarafından teşekkür belgesi verildi.
Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Salih Şen, Gaziler ve Şehit aileleri de bulundu.