Ak Parti'li Kirişci, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirşci, siyasi ve akademik alandaki tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaştı.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi Toplantısına, AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci konuk oldu.
Üniversite Birim Başkanı Yavuz Kaya'nın başkanlığında yapılan toplantıda üniversite yapılanmasının yanı sıra güncel siyasi konulara da yer verildi. Gerek siyasi gerekse akademik alandaki tecrübelerini üniversiteli gençlerle paylaşan Kirişci, jeopolitik açıdan önem arz eden Türkiye'nin gerek sanayi gerekse tarım alanında ciddi mesafeler aldığını ve bu aşamada özellikle üniversite gençliğinin yeni bir vizyonla bu gelişime katkıda bulunması gerektiğini ifade etti.
Milli birlik projesine de atıfta bulunarak bu projenin sadece Kürt açılımı olarak algılanmaması gerektiğini vurgulayan Kirişci, bu açılımın, meslek liselerinde yaşanan katsayı probleminden, yargısal sorunların çözümüne kadar her alanda iyileştirmeler sağlayacak bir proje olduğunu altını çizdi.