Sağlıkçılar Korosundan 'Tıp Bayramı' Konseri

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Müzik Topluluğu tarafından '14 Mart Tıp Bayramı' etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser beğeni topladı.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Müzik Topluluğu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Aydın Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi'nde 'Türk Müziği Konseri' adında bir konser verdi. Konseri başta İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Yürekli olmak üzere sağlık ve hastane personelleri ile çok sayıda davetli izledi.

Atatürk Devlet Hastanesi'nde çalışan bay ve bayan 28 personel ve yine 12 sağlık personelinin görev aldığı saz ekibinden oluşan 40 kişilik Atatürk Devlet Hastanesi Müzik Topluluğu, konserde şef Özcan Yılmaz yönetiminde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin sevilen birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat süren konseri izleyen davetliler, zaman zaman koronun seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik ederken; konserin sonunda koro üyeleri ayakta alkışlandı. Sağlık çalışanlarına farklı bir gece yaşatan ve büyük beğeni toplayan Türk Müziği Konseri düzenlenen kokteyl ile sona erdi.