Sağlık-sen'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Sağlık-Sen Kahta İlçe Başkanı Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisin bulundu.

Sağlık-sen'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret
  Ziyarette Milli Eğitim Müdürü ile bir süre sohbet eden Sağlık-Sen İlçe Başkanı Yasin Barutcu , " Sadun Bey ' i çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle tanıyoruz , kendisine ziyarete gelecek insanlara ' Çiçek yerine okullarımıza dağıtılmak üzere kitap getirin ' demesi bizleri çok sevindirdi . Bizde bu çorbada bir tutam tuzumuz bulunsun dedik ve çiçek yerine kitap getirdik . İlçe milli eğitim müdürümüz Sadun Kılınç ' ı bu davranışından dolayı kutluyor , yeni görevinde başarılar diliyorum " dedi .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ise ; " Kahta Kaymakamımız Coşkun Açık ' ın öncülüğünde başlatılmış olan ' Kahta okuyor ' kampanyasına destek vermek amacıyla , gelen misafirlerime ' çiçek yerine okullarımıza dağıtılmak üzere kitap getirin ' dedim . Bu konuda duyarlılık gösteren başta Sağlık-Sen Kahta temsilciliği olmak üzere , kitap getiren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi .