Düzce İl Tarım Müdürlüğüne 44 Yeni Personel Alınacak

Düzce İl Tarım Müdürlüğüne 37 adet mühendis ve 7 adet veteriner hekim alınacak. Yeni personellerin tamamı köylerde görevlendirilecek.

  İl Tarım Müdür vekili Ayhan Ünal " Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca köylerde görev yapmak üzere toplam 2 bin 635 adet yeni eleman alınacak . Bu alınan elemanlardan 44 adedi Düzce ' de göreve başlayacak . Şu anda İl ve İlçe Müdürlüklerinde toplam 45 adet Mühendis ve 19 adet veteriner hekim görev yapıyor . Yeni gelecek olan 44 adet teknik ve sağlık personeli ile beraber kadromuz çok daha güçlenecek . Yeni gelecek personel ile birlikte her beş köyde bir mühendis veya veteriner hekim görev yapacak . Böylece Düzce tarımına , üreticisine ve tüketicisine daha iyi hizmet verme şansımız olacak " dedi .
Yeni personellerin 16 ' sı Düzce Merkez köylerinde , 6 ' sı Akçakoca , 4 ' ü Cumayeri ' nde , 3 Çilimli ' de , 3 ' ü Gölyaka ' da , 2 ' si Gümüşova ' da , 3 ' ü Kaynaşlı ' da 7 ' si ise Yığılca ilçelerinde ki köylerde göreve başlayacak .
İl Tarım Müdürlüğüne yeni şube müdürlükleri kadrosu verileceğini de söyleyen Ünal " Düzce il olduktan sonra İl Tarım Müdürlüğüne 7 şube müdürlüğü yerine 2 Şube Müdürlüğü kadrosu ihdas edilmişti , şimdi bu sayı toplam 7 ' ye çıkacak . Böylece şuana kadar vekaleten yürütülen şube müdürlüklerine de asaleten atamaların gerçekleşme şansı olacak " şekilde konuştu .