Diyarbakır Emniyet Müdürü Sağlam Ailelerle Bir Araya Geldi

Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam 'Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'na katılan çocukların aileleriyle bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Çocuk Şube Müdürlüğü'nce organize edilen 'Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' ile ilgili olarak Polisevi Şube Müdürlüğü'nde, turnuvaya katılan çocukların aileleri ile bir toplantı yaptı. Sağlam, ailelere çocuklarına sahip çıkarak, sokaklardaki risklere karşı korumalarını, çocuklarının fiziksel aktivitelere katılımları ile fiziksel, ruhsal ve bedensel olarak gelişimlerine katkı sağlamaları ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için çaba sarf etmeleri gerektiğini
belirtti. "Çocukların eğitimleri çok önemlidir. Eğitimlerini devamlılığı siz ailelerin elinde" diyen Sağlam, futbol turnuvasına katılan çocukların ders notlarının öğrenilerek, gerek görülmesi durumunda Emniyet Müdürlüğü'nde görevli eğitim fakültesi mezunu personel tarafından kendilerine kurs verileceğini söyledi.
Emniyet Müdürü Sağlam, Dicle Mahallesi'nde bulunan okullar ve çevresinde uyuşturucu madde satışı ve kullanımı konusu ile ilgili okul irtibat görevlileriyle toplantı yapılmasını ailelerle görüşürken emniyet teşkilatı olarak bu tür hizmetlerin daha da geliştirilerek artacağını kaydetti.