Devlet Eski Bakanı Yazıcıoğlu'ndan Söke Belediyesine Ziyaret

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'yi makamında ziyaret eden Devlet eski Bakanlarından Mustafa Said Yazıcıoğlu alınan e-devlet ödülü nedeniyle Başkanı ve Söke Belediyesini kutladı.

Devlet Eski Bakanı Yazıcıoğlu'ndan Söke Belediyesine Ziyaret
  Beraberinde AK Parti il yönetim kurulu üyesi Ali Murtaza Güzelyağdöken , Ak Parti Söke ilçe yönetim kurulu üyesi Balamir Uzgur ile birlikte Söke Belediyesine ziyaret eden Mustafa Said Yazıcıoğlu yeni belediye hizmet binasına ilk kez geldiğini söyledi . Yazıcıoğlu ; " Her ne kadar Ankara ' da yaşıyorsak da belediyelerimizin çalışmaları ile ilgili bilgileri alıp takip etmekteyim . Söke Belediyesinin çalışmaları ödüle konu olunca Söke ' ye gelir gelmez ziyaret etmemiz zorunlu oldu " dedi . Söke Belediyesine yeni hizmet binasının kaçınılmaz olduğunu da dile getiren Yazıcıoğlı ; " Uzun zamandır Söke ' ye hizmet veren belediye binamız artık ömrünü tamamlamıştı . Yeni hizmet binasına ilk kez geldim , çok güzel Söke ' ye yakışır bir bina olmuş " dedi .
Bakan Said Yazıcıoğlu ' nun Söke ' nin sorunlarına duyarlı davranarak hassasiyet gösterdiğini söyleyen Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ; " Bize her konuda el uzatıp yardımcı oluyor . Bakanımızın Sökemize katkılarını önemsiyor ve teşekkür ediyoruz " diye konuştu .
E-TR ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI
Söke Belediyesi bu yıl 7 ' incisi yapılan ve TÜSİAD ile TBV tarafından düzenlenen E-TR yarışmasında e-belediye başarı ödülü , jüri özel ödülü , Kamudan vatandaşa E-TR birincilik ödülü olmak üzere toplam 3 ödülü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün elinden almıştı .