Berberler Ve Kuaförler Odası'na Yeni Başkan

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, üç listenin yarıştığı Berberler ve Kuaförler Odası'nın Genel Kurulu'nda Beytullah Duyar başkan oldu

Berberler Ve Kuaförler Odası'na Yeni Başkan
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, üç listenin yarıştığı Berberler ve Kuaförler Odası'nın Genel Kurulu'nda Beytullah Duyar başkan oldu. Seçim sonunda bir konuşma yapan 35 yaşındaki yeni başkan Beytullah Duyar, üyeler arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağını söyledi.
Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen Berberler ve Kuaförler Odası'nın Genel Kurulu'nda büyük heyecan yaşandı. Üç listeyle gidilen kongrede Beytullah Duyar'ın listesi 42 oy alırken, eski başkan Mehmet Tınaz ile Faik Türkyılmaz'ın listeleri 29 ar oy alabildi. Seçim sonunda bir konuşma yapan yeni başkan Beytullah Duyar, üyeler arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağını söyledi. Duyar, "Üyelerimizi aylık olarak bilgilendireceğiz. Yılda iki kez birlik ve beraberlik yemeği düzenleyeceğiz. Mesleki fuar ve seminerlere katılacağız. Üyelerimize kaliteli ve ucuz malzeme konusunda yardımcı olacağız" dedi.
Beytullah Duyar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu. Yıldırım Koç, Sevda Barut, Ceyda Baltacı, Pınar Kaya, Salih Aykaç ve Ersin Tonga.